Cine suntem?

PHOTOHOTEL este o companie româno-franceză ce oferă un serviciu fotografic destinat turiștilor din circuitul hotelier internațional. Prezenți în Grecia, Spania și Romania, scopul nostru este de a imortaliza, prin intermediul fotografiilor, momentele unice, privilegiate ale turiștilor din cadrul structurilor hoteliere în care activăm (hoteluri, cluburi de vacanţă, camping-uri, staţiuni dedicate sporturilor de iarnă etc.)

mini_join_the_teamDorind să răspundem într-un mod cât mai profesionist exigențelor turismului internațional, ne îmbunătățim continuu serviciile, iar fotografii sunt formați de specialiști în domeniu. Fiecare hotel este dotat cu echipament si personal special pregătit pentru a garanta o experiență unică. Fotografiile de calitate, ședințele foto speciale, asociate cu buna dispoziție și consilierea atentă, conferă turiștilor momente de neuitat privind sejurul lor.

Buna dispoziţie, inter-relaţionarea şi consilierea reprezintă valori primordiale chiar şi în absenţa efectuării unei comenzi.  Pentru că PHOTOHOTEL este, înainte de toate, un serviciu.

Ne vedem în vacanță!

photograph-phothotel (2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s